Stina, Silje, Solveig og Ingrid drar til New York City våren 2010.

torsdag 22. april 2010

Sjallabais.

Da var det dags igjen.

Har fått i oppgave av frøken Rødis om å blogge om dagen i dag. Den 22. april 2010.
I dag har nemlig journalistklassen vært på utfluktstur! hipp hurra. Midt mellom innleveringer og eksamen.

Først dro vi på MoMa (Museum of Modern art for de som ikke visste det) Vi trappet opp kl 12 presis. Vi skulle i hovedsak se utstillingen av bildene til fotograf Henry Bresson (fransk dude). Først var det foredrag stelt i stand for 15 heldige, morro. Deretter kunne vi se på det vi ville. På MoMa er det for tiden en særdeles interessant dame som holder utstilling. Hun er ei crazy tuppe fra øst europa som bruker seg selv som kunsten. F.eks nå for tiden driver hun på med en rar greie hvor hun har satt et bord og to stoler mot hverandre. Hun sitter på den ene, og stirrer ut i lufta. Hvem som helst andre kan gå å sette seg på stolen som sitter på andre siden. Dette skal hun drive med (hold dere fast) i 3 mnd! 10 timer hver dag! sykt. Hun sitter ikke lent inn til stolryggen en gang. Hun hadde også en haug med rare, provoserende, pornografisk, selvskadende filmer av seg selv og andre lettlkledde (uheldige) personer. Ikke helt my cup of tea men.

Neste stopp var NBC (National Broadcasting Corporation for de som ikke visste det). Her fikk vi guidet tour av de kjente studione hvor blant annet Jimmy Fallon og Saturday Night Live holder til. Fotolærer Arash fikk til og med prøvd seg som ankermann. Meget morsomt. Silje klarte ikke å holde tårene tilbake for å si det slik. Kult.

Tredje og siste stopp for dagen var The Moth. The Moth er storytelling. Vanlige personer kan komme opp på scenen å fortelle muntlige historier innenfor et tema. Historiene er planlagte og har derfor en dramaturgisk oppbygning, med klimaks og de tingene der. Veldig morsomt og lærerikt å høre på. The Moth historiene ligger forresten på itunes, hvor man kan laste ned live podcaster. Absolutt å anbefale.

Ellers har jeg (Solveig) endelig møtt mine kjære Silje, Hanne og Elise igjen. De er i NYC helt frem til den 28 april. New York er siste stopp på "verdensreisen" deres. Jeg er lykkelig. Og Onsdagen ble brukt til å spise nydelig frokost på (nesten)luskussuiten til jentene også shopping for alle pengene! Helt fantastic.

Jeg har også tatt tatovering! Jeg er litt gal syntes jeg selv. Det var spontant - selv om jeg visste vil jeg ha. MEN jeg er veldig fornøyd med utfallet. Et utrolig minne og noe jeg alltid kommer til å huske. (silje kommer med bilde senere..)

Beklager igjen for utrolig lite oppdatering. Men livet er så busy. Noe som er bra.
Vi har det fortsatt helt fantastisk - nyter hver dag. Nå blir det litt slit fremover ; Eksamen utdelt på tirsdag 27. april - innlevering 7. mai. En helg fri. Da kommer forresten verdtsmor og søster fra Tacoma for å besøke meg! Min kjære bror kommer den 10.mai! :) Deretter er det refleksonsraport som skal skrives på tre dager. og så ; FERDIG= FERIE!

MASSE som skjer. Jeg gleder meg!
peace out.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar