Stina, Silje, Solveig og Ingrid drar til New York City våren 2010.

lørdag 10. april 2010

Kokende Eple og masse besøk!

Vi har hatt mye herlig besøk de to siste ukene! Familie og kjærstebesøk på samme tid kan vell ingen klage på. Jeg er storfornøyd! Dessuten var det skralt med penger på konto, så jeg gikk inn i rollen som klegg! (det må nå være lov å snulte på seg en middag og to når familien er på besøk.) Familien Rødeseike i New York var en suksess! Alle mann fikk fylt opp koffertene et par kilo. Ja, det ble en del shopping på diverse familiemedlemmer. Det er ikke så lett å styre unna når du får frie tøyler på Macy`s! Ellers var familien ivrige på New York spennende fasiliteter, og besøkte den ene attraksjonen etter den andre. 9 av 10 turistmål var tilslutt krysset av på lista. Familien på 5 er alle enige om at dette var en vellykket tur, på tross av litt vårregn. (men hva er vell det for oss vestlendinger. Puh, ingenting! Det stopper ikke oss..)

Min kjære Knut var også med på lasset! Som det sjette familie medlemmet! Vi liker det! Men det kan ikke alltid være lett for stakkars knut når familien rødeseike starter den tradisjonelle vitseleken rundt bordet på en trendy resturant/bar i det kunsteriske SoHo! (ja for de som ikke vet hva vitseleken er: Du visker din beste vits inn i øret på personen som sitter ved siden av deg og ber han/hun om å sende den videre!) Vitser som: "Har du hørt om mannen som var så tynn at han bare hadde en stripe i pyjamasen? Ha ha! Eller #det var to komma som gikk over en vei, så sa den ene Komma!!” ha ha! Ja, noen var jo bedre enn andre så klart! Turistene er løs! Jeg må jo ærlig innrømme at dette er ikke noe vi driver med til vanlig. Kremt! Det var nemlig så ubehagelig høy musikk på denne restauranten at det var umulig å føre en samtale. Samtalen gikk for det meste i "HVAAA?" og "HÆÆÆ?!" + litt tegnspråk. Derfor oppstod den geniale ideen: vitseleken! Humøret steg og latter runget over bordet!

Vi alle fått opplevd mye. Alt fra broadway show og skrikende lys på times square til Ground zero, frihetsgudinnen, empire state og søte små gater i Soho har blitt sett på, luktet på, tatt på og fotografert!


FrihetsgudinnÅ, med kobber fra Karmøy



HAIR!
Little Italy: De er gode på søtsaker!

Empire State Building: Majestetisk!


Knut var her i 2 hele uker! Det var himmelsk! Vi fikk gjort utrolig mye flotte ting sammen her i det store eple. Jeg håper at jeg fikk gitt en lite innblikk i hvordan det er å leve i New York ikke bare være turist! Jeg tenkte jeg skulle vise hva vi har gjort på i bilder. Alternativet hadde vært å skrive en roman, noe som jeg definitivt ikke har tid til!


Romantisk båttur i kjernen av Central Park!
Times Square
washington square park!
SOHO
Columbus Circle
Comedy night!
Morgensol på branntrappa
Båt sightseeing!
Sailer!
Brooklyn Baby!




FRUEN PÅ DRUEN!!!

Besøk IDA og KRISTINE- dere er søte!
BOOM BOOM!
Vi stod for trommeSTØY!




Solveig du er i ditt rette element!
Solveigs perfekte antrekk for kvelden!
Silje tatoverte LUKT på solveigs arm!
(vi hadde fått skriveoppgave på skolen om å observere ut i fra en sans!)
Følg godt med på dette bilde! Ja, solveig er vakker! Men det skjer noe mystisk i bakgrunnen! En mann bli lagt i håndjern for å selge narkotika.


SOMMERGLEDE!
eple koker?

Piknik: Kinamat var på menyen!
Solo + Brooklyn = Herlige jenter!
Prøver å dekke til de blendende hvite norske leggene!
Vi fanger solstrålene - herlig!
Nede ved havnen!
Sol og sommer! Hvem skulle tro det?
Titanic inspirerte jenter!



1 kommentar:

  1. Vell asså :
    2 punktum gikk på en vei .- så ble den ene overkjørt av en bil - SÅÅ ropte den første KOMMA !

    SvarSlett